Informatiemarkt

In de Summit Foyer vindt u de informatiemarkt met speciaal voor de inspiratiedag ingerichte stands. Maak kennis met deze organisaties op de bovenste verdieping van het World Forum.

ADF Stichting

De Angst, Dwang en Fobie stichting is een landelijke patiëntenvereniging die zich inzet voor mensen met angst- en dwangklachten. Wij geven zoveel mogelijk bekendheid over dit ziektebeeld zodat steeds meer mensen hun klachten herkennen en passende hulp hiervoor kunnen zoeken.

HartFocus

HRV-biofeedback werd in 2000 door medisch fysicus drs. Kees Blase in Nederland geïntroduceerd. De methodiek om stress te hanteren, mentale weerbaarheid te vergroten, beter te concentreren, examenangst te verminderen, ADHD, paniekstoornissen, depressie en trauma's te behandelen.

Mentalshare

Mentalshare biedt eerstelijns psychologische zorg via online zelfhulpprogramma’s. Dit zijn programma’s die zich richten op de preventie en behandeling van bijvoorbeeld depressie, angst, stress en burn-out. De zelfhulpprogramma’s van Mentalshare zijn via internet te volgen.

MijnDokter App

Dé App voor huisarts en patiënt: een grotere patiënttevredenheid en betere praktijkefficiëntie. Email, foto’s en gesproken berichten worden nieuwe communicatiekanalen waar instructievideo’s en gevalideerde websites zorgen voor betrouwbare informatie.

Pearson Assessment and Information B.V.

Pearson is een internationaal netwerk van testuitgeverijen. Als grootste in haar branche voor Nederland en Vlaanderen staat Pearson voor 60 jaar ervaring in het uitgeven en distribueren van psychologische meetinstrumenten om mensen van alle leeftijden en culturen te bedienen.

Rino

Kortere en langere leertrajecten voor hulpverleners in de GGZ en aangrenzende terreinen. Leren wat voor u relevant is in een inspirerende interactie met topdocenten uit de praktijk, in het hartje van Amsterdam.

Rino Groep

De RINO Groep maakt gedragswetenschappelijke kennis, inzichten en vaardigheden op vele manieren toepasbaar voor de praktijk via opleidingen, cursussen, trainingen en congressen. Dat doen wij al meer dan 25 jaar voor de geestelijke gezondheidszorg en aanverwante sectoren.

SeeTrue

SeeTrue Mindfulness houdt zich bezig met het verspreiden van mindfulness. Zij doet dat door trainingen aan te bieden in heel Nederland, nieuwe ontwikkelingen binnen de mindfulness te initiëren en door wetenschappelijk onderzoek naar mindfulness te doen en te ondersteunen.

Stichting mirro

De juiste zorg op het juiste moment, dichtbij de patiënt; dat is waar mirro voor staat. Om dat te bereiken ondersteunt Stichting mirro de GGZ in en om de huisartsenpraktijk. Dat doen we met preventieve online zelfhulp voor consumenten, een screeningsinstrument en het mirro-keurmerk.

Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie

De VGCt zet zich in voor een kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde ontwikkeling en uitoefening van het specialistische vak van de cognitieve gedragstherapie. De VGCt heeft eigen kwaliteitsregistraties op postacademisch- en post Hbo-niveau en voert een eigen keurmerk VGCt®.

ZorgIQ

Stichting ZorgIQ heeft als doel zorgdiensten, ondersteund door gedegen ICT, te verlenen op het gebied van preventie, triage, terugvalpreventie en onderzoek. Ze doet dit binnen de domeinen public health en huisartsenzorg met ondersteuning GGZ.

<< terug naar programma